Препарати за септични ями 500 гр.

31.80 лв.

Препарат за септични ями СЕПТИБАКТ – 500гр  ААА

Описание

Препарати за септични ями

Опаковка 500 гр. подходяща за първоначално третиране на септични ями с обем до 25 м³ или поддържащо третиране на по малки по -обем съоръжения.

ОПИСАНИЕ: Препарати за септични ями СЕПТИ БАКТ 500 гр. е силно концентриран биоензимен препарат, предназначен за третиране и поддръжка на битови септични ями и пречиствателни станции. Смес и селекция от непатогенни безопастни бактерии и ензими, които живеят и се размножават като образуват колонии, използвайки за храна постъпващите от Вашия дом органични отпадъци от тоалетни и кухни.

ОПАКОВКА: 500 гр. активен силно концентриран биоензимен препарат СЕПТИ БАКТ

ВИД И ЦВЯТ: Бежов концентриран прах.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: СЕПТИ БАКТ е предназначен за третиране и поддръжка на всички видове септични ями, пречиствателни станции, утайници, канализационни системи, мазниноуловители.

ДОЗИРОВКА:

  • за първоначално третиране: 100 гр. от препарата за септични ями с обем до 5 кубика.
  • за поддържащо месечно третиране: 2 супени лъжици /20 гр./ за куб. метър.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Изсипете необходимото количество от препарат СЕПТИ БАКТ в 2-3 литра нехлорирана хладка вода. Изчакайте 20 мин. да се разтвори препарата, като периодично разбърквате, и изсипете в септичното съоръжение. Не използвайте метални съдове и предмети при подготовката на разтвора. Не изливайте в септичната яма хлоросъдържащи препарати, киселини и основи.

ПРЕПОРЪКА:

За оптимален ефект спазвайте препоръката за дозиране на биоензимен препарат СЕПТИ БАКТ. Редовната употреба на биоензимни препарати за септични ями намалява до минимум неприятния ангажимент и честотата на изпомпване на септичната яма от септичен камион. Спестява Вашето време пари!

БЕЗОПАСТНОСТ ПРИ УПОТРЕБА: Избягвайте контакт с очите. Да не се вдишва. Не поемайте през устата. Измивайте ръцете обилно с вода и сапун след работа. Да се пази от деца. При алергична реакция, посетете лекар.

СРОК НА ГОДНОСТ И СЪХРАНЕНИЕ: 24 месеца след отваряне на опаковката. Съхранение на сухо при температура до 30˚С

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ:

  •  Не изливайте хлоросъдържащи препарати, киселини и основи в септичните съоръжения.
  •  Използвайте екологични перилни и почистващи препарати за почистване на  санитарните помещения.
  • Не използвайте химически агресивни препарати за отпушване на сифони и канали.

Препаратите за септични ями отговарят на Европейска директива 1999/45/EEC

Препарати за първоначално третиране ДОЗА 100 гр.

Препарати за септични ями опаковка 250 гр.